Székhely
Budapest , Bányalég u. 47-59.
Email
info@agrochemie.hu
Széchenyi 2020
Menü

 

Bemutatkozás


A magyar gyártású növényvédő szerek világszerte ismertek és elismertek a növényvédelemmel foglalkozó szakemberek számára. Az első magyar gombaölő szerrel 1920-ban, a Chinoin Rt. jelent meg a piacon.

Az Agro-chemie Kft. jogilag 2007. decemberben alakult, fiatal vállalat. ennél lényegesen nagyobb szakmai múlttal rendelkezik, ugyanis a Chinoin Rt. hajdani növényvédőszer részlegéből alakult. ily módon a hazai növényvédőszer hatóanyag és késztermék előállító ipar egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező képviselőjének tekinthető.

Az Agro-chemie Kft. termékválasztékának egy része is a Chinoin időkből került át.

A százéves szakmai tapasztalat lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű gyártási, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet folytassunk, melyben külföldi kutatóintézetekre és egyetemekre is támaszkodunk. A budapesti üzemben innovatív technológiával ellenőrizzük a beérkező nyersanyagot, szintetizáljuk a hatóanyagokat és előállítjuk a növényvédőszereket. Az itt gyártott készítmények megfelelnek a legszigorúbb szakmai és piaci követelményeknek.

A cég történetének fontos fejezete az egyetlen eredeti magyar növényvédőszer molekula fejlesztésének folytatása. A Flumite® 200 regisztrációja egy sor országban már befejeződött, ill. folyamatban van. A termék hatóanyagának, a diflovidazinnak a gyártástechnológiáját üzemesítettük.

Formázott termékeink közül a legfontosabbak a Fundazol 50WP, a Chinmix 5EC, a Chinufur 436 SC és a Fozát® 480.

Az Agro-chemie Kft. termékeit a hazai piacon is értékesíti, de túlnyomó részben exportálja Kelet-Európa, Latin-Amerika és Közép-Ázsia országaiba. Az értékesítés saját engedélyek alapján történik. 

Tevékenységünk vezérfonala a partnereink rugalmas kiszolgálása jó minőségű termékekkel.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan üzleti partnereink között üdvözölhetjük!